La gura sobei
Blogu\’ lu vitman

Revelatie la 22 ani

A venit si a trecut, ziua mea , dar de data asta nu a trecut degeaba pentru ca de data asta am realizat ceva. Si anume ca sunt unul dintre cei mai bogati oameni de pe pamantul asta, si nu pentru ca as avea milioane de dolari in banci(desi nu as refuza), eu sunt bogat pentru ca am cei mai minunati prieteni de pe pamant. Si asta am am realizat de abia ieri, de abia ieri am realizat cata lume ma iubeste, si pentru cate persoane insemn ceva. Pentru prima prima data in viata mea am simtit ca sunt FERICIT cu adevarat de ziua mea.SI surprinzator sau nu , nu cadourile m-au facut fericit ba chiar deloc. Eh, incerc sa fiu prea profund la ora asta matinala …revin mai tarziu.

Oricum dragi prieteni vreau sa stiti ca va iubesc pe fiecare in parte la fel de mult, si ca fiecare dintre voi reprezentati o parte importanta din viata mea, si va multumesc ca ma suportati desi stiu ca e foarte greu….

ps: revin

Reclame

5 răspunsuri to “Revelatie la 22 ani”

  1. I really enjoyed this page. I will be linking and I will be trying to read and research all that there is to offer from this site! Visit my sites, please:

  2. I’m glad I found your site! It’s nice! Visit my sites, please:

  3. Great looking site so far!! I’m just starting to look around it but I love the title page! Would you please also visit my homepage?

  4. Nice Site!!! (p)


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: