La gura sobei
Blogu\’ lu vitman

Am crezut ca sunt fericit….

DA! pentru 2 zile sau ceva de genu, am trait cu impresia ca sunt fericit. Chiar am crezut ca totul s-a schimbat, ca totul e ok. Doamne am fost un prost, nimic nu o sa se schimbe niciodata, oricat as spera/ incerca eu. pur si simplu nu se poate , sau nu se vrea. Am obosit sa tot lupt cu morile de vant, dar nu pot sa renunt. ceva ma impinge de la spate. da , stiu, sunt un prost. De ce nu pot sa renunt? Pentru ca nu vreau. Ma uit la tigare cum se fumeaza, si realizez asa ma duc si eu incet incet, asa mi se fumeaza si mie sperantele precum tigarile dintr-un pachet, una cate una, incetisor indeajuns sa doara. Am crezut ca sunt fericit, chiar am crezut asta……cretinu de mine.  De azi ar trebui sa imi vad de mine, sa ma vad si pe mine. Merit si eu putina atentie, prea m-am ignorat, prea mi-a pasat prea mult de cei din jurul meu, de azi o sa ma iubesc mai mult pe mine. De azi eu o sa fiu cel mai important om din viata mea , si o sa fac tot ce vreau si ce imi place. Am zis! dar oare o sa ma tin de cuvant……..

 ca sa adaptez un citat deja celebru  ” e 23:32 si am inceput sa ma iubesc”

Nu dragi prieteni, nu e „emo, sunt doar sentimentele mele, publicate aici pe un blog oarecare. Nu NU NU NU NU NU nu e emo, sunt tristetile si bucuriile mele, bine mai mult tristetile pentru ca bucuriile intarzie sa apara.

Doamne cat prost am fost chiar am crezut ca sunt FERICIT

Reclame

2 răspunsuri to “Am crezut ca sunt fericit….”

  1. E 00.43 te mai iubesti ? Vezi ca o sa te controlez in fiecare zi de acum inainte.
    Si daca toti am crezut cate ceva, eu am crezut ca imi iubesc brotherashul, dar acum te iubesc si mai mult.Si cu asta pot sa fiu mama emo-ilor, nu ma intereseaza. Parul sa mi stea bine, ca la orice emo care se respecta =))

  2. ai avut… doar o zi proasta:)


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: