La gura sobei
Blogu\’ lu vitman

Nu-mi pasa…

La ora la care scriu acest post echipa al carei nume nu il voi pronunta joaca pentru grupele UCL, si sincer ma doare in organu sexual.Pur si simplu nu-mi pasa. Echipa aia nu reprezinta Romania, echipa aia reprezinta majoritatea taranilor din Romania ceea e cu totul si cu totul altceva.E 1-1 si probabil or sa intre in grupe, dar iar nu imi pasa.Chiar deloc. Adica de ce mi-ar pasa? De ce m-as enerva? Am destule fire alb in cap ca sa dau nastere altora doar de dragul echipei al carei nume nu il voi pronunta.Sper sa nu se califice, sper sa il vad pe GeeeBEEE plangand, dar stiu ca asta nu se va intampla. Dar nu-mi pasa.

Azi am vazut o gramada de lucruri noi, dar nici de alea nu imi pasa.Imi pasa doar de viata mea din care in momentu asta lipsesc multe lucruri.De astea chiar imi pasa, si as fi foarte fericit sa le gasesc.De fapt as vrea sa fiu fericit. Nu, nu sunt fericit deloc. Simt lipsa multor lucruri, multe lucruri de care nu m-am mai bucurat de mult. Dar sper ca totu va fi bine adica la un momentdat va fi bine………

Asta s-a vrut un post trist, pentru ca asta e starea mea de spirit in momentu asta 😦

V-am pupat……..sau nu

Reclame

2 răspunsuri to “Nu-mi pasa…”

  1. sunt alaturi de tine…in cuget si in simtiri.da, asa e!nu ne pasa!probabil va fi inca o seara trista…dar din nou…NU MI PASA!…in acest moment echipa de la cimitir a dat gol…dar din nou nu mi pasa!sunt atatea lucruri de care cu adevarat imi pasa…si nu am aratat acest lucru…si de asta imi pasa!

    acesta s a vrut un raspuns trist…pentru ca unora, uneori le pasa!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: